sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Dog Listener Tony Knight ensikertaa Suomessa 6.11.

Kuinka puhutaan koiraa?

Koiraa ei voi opettaa olemasta koira. – Sinä voit opetella kommunikoimaan koirasi kanssa.

Tule kuulemaan Jan Fennellin Amichien Bonding –metodista, jonka avulla pystyt kommunikoimaan koirasi kanssa. Luennon pitää ensimmäistä kertaa Suomessa 6.11. (Vaasa) Dog Listener Tony Knight, Jan Fennellin poika. 

Amichien Bonding on harmoninen koiraa kunnioittava metodi, jossa koiraa käsitellä koirana. Koira on laumaeläin, joka tarvitsee johdonmukaisen johtajan. Koira ei ymmärrä ihmisten kieltä, sille tulee antaa signaaleja, jotka se ymmärtää. Luennolla käydään läpi mitä nämä signaalit ovat. Oli pulmasi mitä tahansa koirasi kanssa, sinulla on mahdollisuus elää AB:n avulla onnellista elämää koirasi kanssa! Unelmaa? Ei. Kyse on koiran ymmärtämisestä ja hyväksymisestä, että koira on koira.

Listaa mukaasi kysymyksiä mihin haluaisit vastauksia – mitä tahansa kysymyksiä, joihin haluat vastauksen jotta ymmärtäisit koirasi käyttäytymistä. Tony vastaa kysymyksiisi luennon lopussa. Jollei hän ehdi vastata kaikkiin kysymyksiin, hän kirjaa kysymykset ylös ja tallentaa vastaukset Youtubeen, josta voi kuunnella vastaukset.


Luento 6.11. klo 13.-17.00 Alvar Congress Centerissä (os. Strömberg Park, Virtaviiva 8 I, 65320 Vaasa)



Luentokieli englanti – sinua autetaan, jos tarvitset tulkkausta

Osallistumismaksu 35 € ennakkoon tilille 1.11. mennessä ( Sop 473040-262031). Osallistumismaksu paikanpäällä 40 €.
Huom. Paikkoja rajoitetusti!

Ilmoittatumiset sähköpostitse maarit.kallio@contium.fi tai puhelimitse 0400-487039

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti