tiistai 18. syyskuuta 2012

Amichien Bonding -kurssi Tukholmassa


FOUNDATION COURSE in AMICHIEN©BONDING, SWEDEN

Aika: 3.-4. marraskuuta 2012
Paikka: Tukholma (Täby)

Kouluttaja: Mervi Kärki (Highly Recommended Dog Listener) sekä Jan Fennellin tytär Ellie Rawlings

Kurssikieli: Englanti

Hinta: SEK 5.800,- (sis. alv)


Ilmoittautumiset:  Mervi Kärki +46-709-78 61 00, hundinspiration@gmail.com. Yhteydenotot englanniksi tai ruotsiksi. Katso myös www.hundinspiration.se.

Huom. Ennen kurssille ilmoittautumista tulee osallistujien lukea Jan Fennellin ensimmäinen kirja Kuuntelen Koiraani.

Paikallinen yhteyshenkilö: Koirakuuntelija Maarit Kallio, koirakouluroo@gmail.com

Lisätietoa kurssista myös Jan Fennellin sivuilla www.janfennellthedoglistener.com

AMICHIEN BONDING
Jan Fennellin koulutusmenetelmässä avaintekijänä on lempeä ja johdonmukainen laumanjohtajuus – sen saavuttaminen ja säilyttäminen joka tilanteessa. Menetelmä perustuu siihen, että kommunikoit koiran kanssa sen omalla kielellä, koiran kielellä, ja näin voit luoda hyvä luottamukseen perustuva suhde koirasi kanssa. Menetelmässä ei käytetä mitään pakkokeinoja tai rangaistuksia vaan koiralle luontaisia ja positiivisia tapoja omaksua uusia asioita. Amichien Bonding sopii kaikenlaisille koirille, niin tavallisille kotikoirille kuin aktiiviharrastajillekin, sekä opas-, pelastus-, vartio- tai poliisikoirillekin.

KURSSIN KUVAUS
Tämän peruskurssin tavoitteena on luoda osallistujille syvällinen ymmärrys koiran käyttäytymisestä. Saat kurssilta myös käytännön työkaluja, joilla onnistut muuttamaan koiran käyttäytymistä positiivisesti ja joiden avulla koira haluaa työskennellä kanssasi omasta vapaasta tahdostaan, ilman pakkoa tai voimakeinoja.

Kurssilla käsitellään koiran psykologiaa, käyttäytymismalleja, vaistoja ja arvoja. Opit kuinka em. asioiden sisäistäminen auttaa sinua muuttamaan koiran ongelmakäyttäytymistä koiraa kunnioittavalla tavalla. Kaikki Amichien Bondingin osa-alueet esitellään havainnollisesti ja löydetään käytännön esimerkkien ja keskustelun avulla ratkaisuja yleisimpiin koiraongelmiin. Kurssi on hyödyllinen kaikille koiranomistajille ja koirien kanssa työtä tekeville ammattilaisille. Saat todistuksen kurssin suorittamisesta - ja ennen kaikkea opit arvostamaan ihmisen parasta ystävää ihan uudella tavalla!

PS. Jos olet kiinnostunut syventämään taitojasi peruskurssin jälkeen, voit osallistua myöhemmin jatkokurssille (Advanced Course), jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus tulla sertifioiduksi Koirakuuntelijaksi ja voit käyttää oppimiasi taitoja monissa eri ammateissa: koirahoitolassa, kennelissä, eläinlääkäriasemalla, eläinkaupassa, kotikonsultaatioissa jne.  




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti